Swinger vakantie Mexico

Swingers vakanties in Mexico: Temptation Cancun Resort, Desire Riviera Maya en Desire Riviera Maya Pearl resorts.

EEN OVERZICHT VANSWINGERSVAKANTIE RESORTS IN CANCUN MEXICO


Voor de doorgewinterde swinger vakantie ganger is het een absolute must: het bezoeken van één van de luxueuze swingers resorts in Cancun. Hier maak je al je stoute dromen waar aan de schitterende zwembaden, het heerlijke eten en de leuke mensen die net als jij van over de hele wereld naar Mexico zijn gekomen om een swingers droomreis te beleven. En je kunt ook nog eens kiezen uit 3 verschillende swingers hotels in de omgeving van Cancun. Van het Temptation Cancun Resort, Desire Riviera Maya Resort tot het Desire Riviera Maya Pearl Resort.

Wil je weten welk swingers vakantie resort het beste bij je past? Wil je weten wat een verblijf in deze swingers resorts kost? Of hoe je het beste naar Cancun kunt vliegen vanaf Schiphol Amsterdam of een andere vliegveld in de buurt? Klik dan op onderstaande groene button voor meer informatie.

Bezienswaardigheden tijdens je swingers vakantie in Mexico

Ga je binnenkort op swingersvakantie naar Cancun in Mexico dan wil je vast en zeker ook wat van de lokale cultuur en natuur proeven. En dat is niet zo vreemd, want de regio is ongekend mooi. Grote groepen toeristen uit de VS en de rest van de wereld trekken er elk jaar op uit om te genieten van een tropische vakantie met heerlijk weer. In de regio van Cancun vind je dan ook veel verschillende toeristische trekpleisters. Een bekende badplaats is Playa del Carmen, dat vroeger ontstond als vissersdorp genaamd Xaman-Ha (Maya-naam). Vanaf einde vorige eeuw veranderde Play del Carmen enorm, tot de imposante badplaats die het nu is. Een andere toeristische trekpleister is het eiland Cozumel bekend als een van ’s werelds beste duikbestemmingen. Een van de meest iconische duiklocaties op Cozumel is de Palancar-rifformatie met dramatische drop-offs, canyons en tunnels, en het biedt een prachtig zicht op kleurrijke koralen, sponzen en een grote verscheidenheid aan vissen. Naast duiken en snorkelen heeft Cozumel ook prachtige stranden en natuurlijke schoonheid te bieden. Een van de populairste stranden is Playa Palancar met zacht wit zand en azuurblauwe water.

VOOR ALLE VOORKEUREN
ALLE LEEFTIJDEN
WERELDWIJD